Červená řepa fermentovaná kyselinou mléčnou 0,7l**
Související produkty
Detailní popis produktu
Bio červená řepa fermentovaná kyselinou mléčnou
Mléčně kvašená řepná šťáva z přímého lisování. Řepa pochází z biodynamické produkce (demeter) a nepochází z hybridních semen, ale z původních odrůd. Při mléčném kvašení převážně vzniká L(+) kyselina mléčná, a proto jsou mléčně kvašené džusy ceněny mezi nutričními specialisty. Mléčně kvašená řepná šťáva má velmi příjemnou lehce nasládlou chuť a malá sklenka k snídani nastartuje zažívání na celý den. Tato šťáva je vynikající součástí očistných kúr a můžeme ji popíjet i během odlehčovacího jednoho dne bez jídla.
Složení:
Šťáva z červené řepy** 99 %, pasta z aceroly* 1%
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zeleninové šťávy 100% |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Hmotnost: | 1.2 kg |
Certifikace: | Demeter |
Objem: | 0,7 l |
Zálohovaný obal: | Ano |
Počet kusů v balení: | 6 ks |
Hmotnost: | 1,2 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář